Vælg rigtigt første gang – en guide til køb af børnefodtøj

boern

By SkagenClip / 1 år siden

To ting, man gentagende gange støder på som forælder, er, at det er umådeligt svært at vurdere, om dit barns fodtøj er passende i størrelse, og om det opfylder de krav, årstiden stiller. Dette er især et problem, idet man som forælder ikke kan føle, om fodtøjet passer til foden eller ej, og fordi dit barn endnu ikke er helt i stand til selv at vurdere det. Men hvad gør man så?

Vi har her samlet 3 nyttige råd til at hjælpe dig, netop til når du skal købe fodtøj sammen med dit barn. På den måde kommer du lettest igennem købet, og du har dermed også en bedre chance for at ramme rigtigt første gang.

Især vinteren kræver forskelligt fodtøj


Sommer, efterår, vinter og forår – hver især er årets årstider præget af særligt vejr, og dermed bliver der også stillet krav til egenskaberne i dit barns fodtøj. Om sommeren er det hele en smule nemmere, da det er ganske let at vurdere, hvorvidt det er sko- eller sandalvejr.

Er du i øvrigt på udkig efter et par kvalitetssandaler til sommeren, så køb Reima sandaler her. Så er du sikker på fodtøj i god kvalitet og med en exceptionel pasform.

Omvendt stiller især vinteren mange krav til skotøjsgarderobens bredde, hvis du vil være sikker på dit barns velvære, mens han eller hun boltrer sig udendørs. Først og fremmest kræver det, at man har en god overgangssko. En sådan sko skal kunne klare det meste vejr og skal derfor være lukket. Den er essentiel, når foråret eller efteråret byder på minusgrader, og når vinteren er lun.

Derudover bør man ligeledes ligge inde med både gummistøvler, vinterstøvler, men også termostøvler. Hver især har disse typer fodtøj forskellige kvaliteter, og vinterens hårdhed bestemmer typisk, hvad der er bedst at have på.

Jo før på sæsonen, des bedre


Sommetider kan det virke som om, at dit barns fødder vokser hurtigere, end hvad sundt er. Et par sko er hurtigt for små, allerede inden de er slidt ned, og netop derfor er det også essentielt at være tidligt ude i butikkerne. Jo før du køber skoene til den kommende sæson, desto længere tid får dit barn lov at bruge dem.

Med andre ord kan du være ganske sikker på, at fodtøjet til næste års tilsvarende årstid er blevet for små til den tid. Desto tidligere på sæsonen skoen bliver købt, desto mere vil den altså blive brugt.

Vælg butikker med veluddannet personale


Vi har alle sammen vores yndlingsbutikker, når det kommer til køb af tøj til vores børn. Her føler man, at ekspedienterne forstår ens behov og finder det, som man søger. I skobutikker med veluddannet personale kan du nemlig være sikker på, at du ikke kommer retur med et par sko, som ikke passede i størrelse eller krav. Her vil du blive budt velkommen ansatte, der forstår sig på fodtøj, og som arbejder med det til dagligt. Det vil i sidste ende betyde et bedre skokøb.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

By SkagenClip / 1 år siden

Det er ikke så ofte, at man ser en skrivemaskine mere. Der hvor man ser dem mest, er hos samlere eller andre som har en speciel interesse i skrivemaskiner. Men der er dog noget meget romantisk over disse gamle ting, og de er meget sjove at skrive på....

CONTINUE READING

Comments : 0

Find den perfekte gave til din far

By SkagenClip / 2 år siden

Fars dag vender stærkt tilbage hvert år, hvilket selvfølgelig er til stor glæde for fædre, men det er ikke altid let at være kreativ hver gang, fordi det er ikke altid helt nemt at finde en gave til en person, som sjældent har en gaveliste der er læn...

CONTINUE READING

Comments : 0

Overrask med en helt speciel gave

By SkagenClip / 2 år siden

Der er mange der går med en knude i maven når det er ved at blive konens eller mandens fødselsdag for hvad skal man nu lige finde på at give denne her gang. Kreativiteten er efterhånden ved at være forsvundet fordi man igennem årene har været alverde...

CONTINUE READING

Comments : 0