Uvurdérligt at have en godt isoleret bolig eller bygning

god isolering

By SkagenClip / 3 år siden

Der er mange ting, som man skal tænke over, hvis man er indehaver af en bolig eller man er øverste ansvarlig for vedligeholdelsen af en større bygning, som for eksempel kan være en skole, en arbejdsplads med masser af kontorer eller lignende. I hvert fald skal der en stor indsats til for at holde bygninger vedlige og holde omkostningerne nede på et rimeligt niveau, og det er særligt dette sidste, som mange har store problemer med. Man har i hvert fald hørt rigtig meget om, at der er nogle ejendomme og bygninger, hvor forbruget er kæmpe stort, og hvor man bare ikke har budgettet, som skal til, for at dække disse store omkostninger. Det er særligt, når der er tale om offentlige bygninger, at der kan opstå problemer omkring for store omkostninger, end hvad man kan forvente, for det er noget, der vedrører den almindelige borger i og med, at det jo faktisk er hans penge, som bliver brugt, fordi han betaler en masse penge i skat, og det er disse penge, som tit bliver brugt til at finansiere de store offentlige bygninger, og der er ikke lige frem mange, der synes, at forbrug på en bygning er et område, hvor skattepengene bliver brugt optimalt.


Isolering kan løse mange problemer


Der er mange af disse store offentlige bygninger, som er bygget for efterhånden mange år siden, og derfor er det ikke dem alle sammen, der er i særlig god stand, og det gælder også omkring isoleringen. Mange af de gamle store bygninger har stort set ikke nogen isolering, og når der samtidig hyppigt bliver gået ind og ud af bygningerne, som betyder at der kommer rigtig meget kold luft ind i bygningen hele tiden, så siger det næsten sig selv, at varmeregningen kun kan være temmelig stor, og i mange tilfælde er den også meget større, end man egentlig kan forvente af sådan en bygning. Det er ikke noget man skal stille sig tilfreds med, og man skal se at få gjort noget ved problemet.

Man kan for eksempel overveje en rørisolering, som giver en rigtig god løsning på mange problemer, og så får man også samtidig en rigtig god isolerings pris. Når man både får en god pris for isoleringen og installationen, og man samtidig får nogle rigtig gode materialer, så kan man virkelig spare mange penge på kort tid.


Øget fokus på energiforbrug


Der er i disse tider sket et markant øget fokus på energiforbrug. Dette skyldes, at der er kommet et utrolig stort fokus på global opvarmning, og det skyldes ikke mindst, at forkæmperne for miljøet har været utrolig gode til at benytte sig af medierne til at fremme deres sag, som er at værne om miljøet. Derfor er der også fokus på energiforbedringer i 2016.

Det er måske ikke alle, der er helt vilde med al den miljø-snak, men man må da indrømme, at det altid er lækkert at formå at spare nogle penge blot ved at isolere lidt bedre.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lån af penge til huset

By SkagenClip / 2 år siden

At tage et lån er noget af det mest normale i vores tid – og helt almindeligt i vores samfund. Der kan være mange grunde til at man tager et lån. Det kan være akut – et lån til et uventet ulykke. Man kan opdage at taget på huset skal skiftes, og det...

CONTINUE READING

Comments : 0

En godt indrettet kummefryser er guld værd

By SkagenClip / 2 år siden

Med en ny og moderne kummefryser, skal du ikke være nervøs for, at du ikke kan finde dine frostvarer, for de er indrettet så praktisk, at du nemt kan finde alle dine varer og sortere dine ting efter behov. Med praktiske trådkurve får du let adgang ti...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B og engros LED lysstofrør

By SkagenClip / 2 år siden

Som elektriker og håndværkere står du ofte og skal bruge belysning i forbindelse med dine byggeprojekter. Det kan være en privat kunde, som skal have sat et enkelt lysstofrør op, eller det kan være et stor projekt, hvor der skal bruges hundredvis af...

CONTINUE READING

Comments : 0