Prøv Royal Copenhagen og et musselmalet stel på en ny måde

Royal Copenhagen

By SkagenClip / 2 år siden

Med blå mega riflet fra Royal Copenhagen får du musselmalet stel, ja men du får det på en helt ny måde. Alt er blevet større, og det gør også, at der aldrig kan være et helt mønster på en tallerken eller en kop. Blomsterne kravler op over kanter og blade snor sig hen over midten.
Da alle dele er malet i hånden af de dygtige blåmalere, er der ikke to ting, der er ens. Eksempelvis er der måske en hel blomst på den ene kop, mens blomsten på den anden kop pludselig er på indersiden. De fine tegninger, der binder det musselmalede sammen er tilsvarende større, og de danser over de forskellige genstande.
Alt er unikt og alligevel så ens. Du genkender straks farven, faconen og mønsteret. Det er helt det samme og samtidig helt nyt. Fordi det er det samme, passer det med det klassiske musselmalede, og fordi det er nyt, kan det stå helt alene.
Har du allerede et musselmalet stel, så kan du vælge at alle krus skal være Blå Mega Riflet og på den måde skabe dit helt eget udseende. Eller du kan vælge, at fadene skal være det. Der kan blandes nyt og gammelt, uden det springer i øjnene på nogen måde, og netop det er med til at gøre, at Royal Copenhagen med alle deres designs bliver ved med at være relevante.
Og med Blå Mega Riflet er der skabt et stel, der er født klassisk og moderne på en gang. De unikke dele gør borddækning til en leg, og du kan lade blomsterne mødes i en gigantisk mussel. Mulighederne er uendelige og der er rigtig mange forskellige varer at vælge imellem, så dit bord kan se ud, som du ønsker det.

Mange kombinationsmuligheder


En anden mulighed er at kombinere det med Royal Copenhagen sort riflet. Det er det klassiske hvide, riflede stel, der danner basen i musselmalet og Blå Mega Riflet - men med en kant. Farven er ikke længere skinnende eller hvid, den er derimod blevet sort og helt mat. Det er råt og vildt og en slående kontrast midt i det hvide.
Detaljerne i det riflede stel træder i karakter og stellet bliver rustikt samtidig med, at du ikke på nogen måde er i tvivl om, at du er i Norden.
Det sorte matte står overraskende godt til de store og blå blomster på den blanke, hvide overflade. Du har det riflede som gennemgående tema - mat der møder blankt. Det er en ny og spændende måde at pifte bordet op på, uanset om det er morgenmaden og de blødkogte æg i sorte æggebægere, eller om det er middagsbordet, hvor de sorte tallerkener vil give ethvert måltid en ny dimension og dybde.
Som med alt andet Royal Copenhagen producerer, er kvaliteten lige så høj som den klasse, Sort Riflet signalerer. Du kan skabe en rå kontrast til de hvide og samtidig få den kvalitet, som du kender, oveni at det hele passer til hinanden i både udseende og størrelse.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Når man skal ud og købe hus får man brug for at få oprettet et skøde.

By SkagenClip / 2 år siden

Det er kun advokater der kan tinglyse skøder, og derfor får man således brug for en advokat hvis man gerne vil købe et hus. Man kan derfor lige så godt være ude i god tid og sørge for at finde en advokat selv der kan hjælpe en igennem den komplicered...

CONTINUE READING

Comments : 0

3 Gode Tips Til Bedre Husholdningsøkonomi

By SkagenClip / 3 år siden

Vi vil jo alle sammen gerne have pengene til at slå til, og ofte gerne lidt mere end det også - der må jo i virkeligheden gerne være råd til en ekstra rejse, lidt nyt design, eller måske endda at man kan gå ned i tid på jobbet. Men det kommer jo ikke...

CONTINUE READING

Comments : 0

Uvurdérligt at have en godt isoleret bolig eller bygning

By SkagenClip / 2 år siden

Der er mange ting, som man skal tænke over, hvis man er indehaver af en bolig eller man er øverste ansvarlig for vedligeholdelsen af en større bygning, som for eksempel kan være en skole, en arbejdsplads med masser af kontorer eller lignende. I hvert...

CONTINUE READING

Comments : 0