Prøv Royal Copenhagen og et musselmalet stel på en ny måde

Royal Copenhagen

By SkagenClip / 2 år siden

Med blå mega riflet fra Royal Copenhagen får du musselmalet stel, ja men du får det på en helt ny måde. Alt er blevet større, og det gør også, at der aldrig kan være et helt mønster på en tallerken eller en kop. Blomsterne kravler op over kanter og blade snor sig hen over midten.
Da alle dele er malet i hånden af de dygtige blåmalere, er der ikke to ting, der er ens. Eksempelvis er der måske en hel blomst på den ene kop, mens blomsten på den anden kop pludselig er på indersiden. De fine tegninger, der binder det musselmalede sammen er tilsvarende større, og de danser over de forskellige genstande.
Alt er unikt og alligevel så ens. Du genkender straks farven, faconen og mønsteret. Det er helt det samme og samtidig helt nyt. Fordi det er det samme, passer det med det klassiske musselmalede, og fordi det er nyt, kan det stå helt alene.
Har du allerede et musselmalet stel, så kan du vælge at alle krus skal være Blå Mega Riflet og på den måde skabe dit helt eget udseende. Eller du kan vælge, at fadene skal være det. Der kan blandes nyt og gammelt, uden det springer i øjnene på nogen måde, og netop det er med til at gøre, at Royal Copenhagen med alle deres designs bliver ved med at være relevante.
Og med Blå Mega Riflet er der skabt et stel, der er født klassisk og moderne på en gang. De unikke dele gør borddækning til en leg, og du kan lade blomsterne mødes i en gigantisk mussel. Mulighederne er uendelige og der er rigtig mange forskellige varer at vælge imellem, så dit bord kan se ud, som du ønsker det.

Mange kombinationsmuligheder


En anden mulighed er at kombinere det med Royal Copenhagen sort riflet. Det er det klassiske hvide, riflede stel, der danner basen i musselmalet og Blå Mega Riflet - men med en kant. Farven er ikke længere skinnende eller hvid, den er derimod blevet sort og helt mat. Det er råt og vildt og en slående kontrast midt i det hvide.
Detaljerne i det riflede stel træder i karakter og stellet bliver rustikt samtidig med, at du ikke på nogen måde er i tvivl om, at du er i Norden.
Det sorte matte står overraskende godt til de store og blå blomster på den blanke, hvide overflade. Du har det riflede som gennemgående tema - mat der møder blankt. Det er en ny og spændende måde at pifte bordet op på, uanset om det er morgenmaden og de blødkogte æg i sorte æggebægere, eller om det er middagsbordet, hvor de sorte tallerkener vil give ethvert måltid en ny dimension og dybde.
Som med alt andet Royal Copenhagen producerer, er kvaliteten lige så høj som den klasse, Sort Riflet signalerer. Du kan skabe en rå kontrast til de hvide og samtidig få den kvalitet, som du kender, oveni at det hele passer til hinanden i både udseende og størrelse.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lån af penge til huset

By SkagenClip / 2 år siden

At tage et lån er noget af det mest normale i vores tid – og helt almindeligt i vores samfund. Der kan være mange grunde til at man tager et lån. Det kan være akut – et lån til et uventet ulykke. Man kan opdage at taget på huset skal skiftes, og det...

CONTINUE READING

Comments : 0

En godt indrettet kummefryser er guld værd

By SkagenClip / 2 år siden

Med en ny og moderne kummefryser, skal du ikke være nervøs for, at du ikke kan finde dine frostvarer, for de er indrettet så praktisk, at du nemt kan finde alle dine varer og sortere dine ting efter behov. Med praktiske trådkurve får du let adgang ti...

CONTINUE READING

Comments : 0

B2B og engros LED lysstofrør

By SkagenClip / 2 år siden

Som elektriker og håndværkere står du ofte og skal bruge belysning i forbindelse med dine byggeprojekter. Det kan være en privat kunde, som skal have sat et enkelt lysstofrør op, eller det kan være et stor projekt, hvor der skal bruges hundredvis af...

CONTINUE READING

Comments : 0