Promover din virksomhed med banner

facadebanner

By SkagenClip / 2 år siden

For de fleste virksomheder er trykt markedsføring inkorporeret i virksomhedens markedsføringsstrategi. Derfor bør du da også som iværksætter overveje, hvorvidt dette også skal være en del af din strategi. Det er en nem og iøjnefaldende måde at skabe opmærksomhed, og det er en måde, hvorpå kendskab til virksomheden hurtigt vinder indpas hos potentielle under. I denne artikel vil du blive præsenteret for en effektiv og populær løsning, som i daglig tale bliver kaldt bannerreklame. Det er et fænomen, som har vundet indpas både på internettet og i fysisk form, og begge er de generelt effektive, når det kommer til markedsføringsværdi.

Som sagt, vil du herefter blive præsenteret for bannerreklame. Her tages dog kun udgangspunkt i den trykte udgave, som vi da også mener er den mest effektive – dertil også den billigste.

For bannere er der mange forskellige løsningsmodeller, som du frit kan vælge imellem. Denne difference har mange forskellige formål, og de bygger som regel på de hensyn, under hvilke banneret skal bruges. Dertil kan du da også få nogle mere alsidige bannere, som har et mere generelt benyttelse grundlag. Disse kan du således have med på messe, stille/hænge i din virksomhed, eller såmænd forære dine kunder og interessenter. Mulighederne er mere eller mindre uendelige, og derfor går du da heller aldrig galt i byen ved at anskaffe dig bannerreklame.

Giv din virksomhed til kende


Selvom bannere kan fås i mange forskellige størrelser, alt afhængig af formål, er der dog en løsningsmodel, som har vundet særlig stor respekt og popularitet. Løsningen er for de visionære og ambitiøse, som ikke er bange eller tilbageholdende i fastsættelsen af deres markedsføringsstrategi. Ideen er et facadebanner, som hænge på facaden af din egen virksomheds bygning, eller som du hænger på en byens mest synlige facade. Dette skaber kendskab af største kaliber, og du kan være sikker på, at alle byens beboer kender navnet på din virksomhed, når der er gået en uge. Nogle vil være forargede, mens andre vil give dig respekt. En ting kan du dog være sikker på – De kender dit navn. Hvorvidt det er på en negativ eller en positiv måde er som sådan ligegyldigt, da det er kendskabet der er i fokus. Nok bryder de sig måske ikke om din markedsføring, men næste gang der tales om tiltag indenfor din branche, vil dit navn komme frem i deres erindring.

Facadebannere er relativt effektive, og sammenlignet med andre former for markedsføring, har de en relativ lang levetid. Det er en engangsbetaling, og du kan nyde godt af dens effekt i mange år fremad. Dette er ellers en sjældenhed inden for markedsføringsbranchen, og det bør derfor også indbringes som et væsentlig moment i de overvejelser, som du i sidste ende bygger dit markedsføringsudvalg på. Her er vi i hvert fald indforstået med, hvad vi ville vælge. Med opmærksomhed kommer vækst, og hvilken måde skaber mere opmærksomhed end ved at promovere din virksomhed på størst mulig vis midt i byen? Markedsføring er som partnerskab – vælg rigtigt første gang.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find inspiration til næste udklædningsfest

By SkagenClip / 2 år siden

Det kan være svært at finde på kostumer, som er passende til en udklædningsfest. Udvalget til voksne er ikke helt så stort, som det er til børn, og desuden er det også sværere at finde noget passende. Dagene, hvor det var oplagt at optræde som spøgel...

CONTINUE READING

Comments : 0

Bær det tidsløse med stil

By SkagenClip / 2 år siden

Et af modens mest ikoniske og brugte items i modebilledet er uret. Det er efterhånden at se på alle mennesker, og det kan bæres af alle, uanset køn, alder eller arbejde. Et godt ur, er et du kan bruge i mange år, og fordi uret tit er et tilbehør der...

CONTINUE READING

Comments : 0

Køb designvarer på nettet

By SkagenClip / 3 år siden

Hvis du elsker dansk design, eller bare klassisk design i det hele taget, er der mange forskellige muligheder for at spare penge på dine køb. De forskellige isenkræmmere og andre forretninger, som beskæftiger sig med salg af designvarer, har efterhån...

CONTINUE READING

Comments : 0