Massagestole kan forebygge skader

skader

By SkagenClip / 3 år siden

Hvis man træner eller dyrker sport ved man hvor irriterende det kan være når man render ind i skader. Det kan være at de kommer fordi man har lavet et eller andet uheldigt mens man har dyrket sport, f.eks. hvis man er faldet eller har lavet et vrid. Det kan også være de kommer fordi man ikke strækker ordentligt ud og sørger for at restituere ordentligt – og sidst men ikke mindst kan det være de kommer fordi man i hverdagen sidder eller bevæger sig på en uheldig måde, f.eks. hvis den taske man har på i løbet af dagen er indstillet forkert, eller hvis den måde man sidder på sin stol på er forkert.

Uanset hvordan man får de her skader er det i hvert fald træls. Men så er det godt at man kan gøre noget selv for at sørge for at de ikke kommer. Det er nemlig sådan at massagestole kan forebygge skader, og når man ved det kan man begynde at bruge den viden aktivt.

Hvorfor er massagestole så gode mod skader?


Det er klart at en massagestol ikke kan forhindre dig i at brække benet hvis du bliver taklet i fodbold eller falder ned fra klatrevæggen. Den slags skader kan man ikke rigtig gøre noget ved, og det er uanset hvor mange massagestole man har. Men det de KAN gøre er at hjælpe mod de andre slags skader, dem der kommer fra slid eller fra at man sidder forkert, eller at man ikke har strækket ordentligt ud.

Det som massagestole gør er nemlig at de gør ind og masserer musklerne, og det hjælper musklerne til at slappe af og til at komme af med de spændinger der er. Og det hjælper så igen musklerne til at restituere hurtigere. Og når de er restitueret ordentligt bliver de ikke skadet.

Hvordan bruger man massagestole?


Det er en god ide at bruge massagestolen når man er færdig med at træne og lige har fået ro på igen sådan at musklerne er faldet til ro. Så kan man lige tage en halv time eller hvor længe man nu synes er en god ide, og så hjælper massagestolen på den måde til at undgå skader.

Det kan også være en god ide lige at tage en tur i massagestolen dagen efter træningen, her kan man også tit have ondt i musklerne (det man kender som andendagssmerte – du kan se en forklaring på fænomenet her hos DR) og der har de også godt af lige at blive masseret igennem.

Selv om du ikke træner har musklerne godt af en tur i massagestolen en eller to gange om ugen, så du kan altså også sagtens købe og bruge en massagestol selvom du ikke dyrker motion. Det betyder også at hvis du f.eks. løber er det ikke nok at give benene en tur i massagestolen, det er hele kroppen der har godt af at blive masseret.

Hvor finder man en massagestol?


Der er flere måder du kan få en massagestol og forebygge skader. Det nemmeste er at du går ind på nettet og køber en som du kan have stående hjemme hos dig selv. På den måde er den altid til rådighed, og du kan derfor bruge den lige når du vil.

Det kræver så også bare at du har plads til at have den stående, og at du har råd til at købe en og have den stående.

Hvis ikke er der også flere steder hvor man kan prøve en, f.eks. i storcentre, men hvis man er seriøs omkring det er det bedste at have en stående hjemme hos sig selv.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Husk at sammenligne, før du shopper

By SkagenClip / 1 år siden

Når du skal ud at lave en investering i et godt headset, er du naturligvis interesseret i at finde de bedste priser. Men hvad vil det egentligt sige? Er det, at du har udset dig et headset og vil spare et par hundrede kroner? Hvad hvis du kunne fin...

CONTINUE READING

Comments : 0

Her sparer du mest på shopping

By SkagenClip / 2 år siden

Der er mange der elsker at shoppe, og der er rigtig mange som især elsker at spare penge på shopping. Det at spare penge er ikke altid bare en tilfældighed, hvis man lærer at lede de rigtige steder når man mangler noget, så kan man også lære hvor man...

CONTINUE READING

Comments : 0

Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

By SkagenClip / 2 år siden

Det er ikke så ofte, at man ser en skrivemaskine mere. Der hvor man ser dem mest, er hos samlere eller andre som har en speciel interesse i skrivemaskiner. Men der er dog noget meget romantisk over disse gamle ting, og de er meget sjove at skrive på....

CONTINUE READING

Comments : 0