Martin skabte sin egen forretning med en gratis hjemmeside

Der findes efterhånden rigtig mange iværksætter historier, med personer som formår at opbygge en god forretning, ud fra meget små midler. Martin var en af dem, og med en gratis hjemmeside løsning fik han stablet sin egen virksomhed på benene.

Hård start gav i sidste ende pote

Der er ingen tvivl om, at Martin lå meget tid, og både blod sved og tårer i denne opstart. Han ønskede at åbne en webshop, og sælge ting, som han vidste noget om. Martin er ekspert samlegenstande som frimærker og mønter, og han manglede personligt et sted, at sælge og købe nye genstande til sin samling. Markedet til netop denne kategori var meget lille, og der var slet ikke nogle konkurrenter. Martin fik derfor en idé om, at han skulle åbne sit eget website, hvor man kunne sælge og købe samlegenstande. Derfor forhørte han sig ved nogle venner, og fik anbefalet siden ditwebhotel.dk af en god kammerat. Han begyndte at se videoer om iværksætteri på internettet, og fik her igennem en masse god erfaring og læring, som det senere hen viste sig, at han havde brug for.

Startede sit eget rygte

Der gik ikke lang tid før diverse fora på internettet fik sans for Martins idé. Han skrev på forskellige sider, om sin nye idé, og her mødte han stor opbakning fra folk med samme interesse, som han selv havde. Derfor tog Martin et valg om, at opsige til job, og gå ind med begge ben i denne forretning. Han fik oprettet sig en gratis hjemmeside, og fik herefter lavet et system, så man kunne byde på diverse samlegenstande, og sortere i alle produkterne på siden. I en af de mange videoer om at starte egen webshop, havde han erfaret, at der var noget som hed søgemaskineoptimering, i fagsprog også kaldt SEO. Dette ord betyder, at man arbejder på indholdet på sin hjemmeside, for at få det til at rangere højt på diverse søgemaskiner.

Du kender det fra dig selv, man går som regel ikke ind på nummer 2 side, under søgeresultater, og det vidste Martin. Derfor gjorde han er stort stykke arbejde, for at ligge højest på søgemaskinernes resultater, blandt andet under søgeord som frimærker, mønter, og samlegenstande. Martin arbejdede hårdt, og med opbakning fra hans kæreste og venner, lancerede han sit nye website. Det var en stor succes, og alle med interesse for at købe og sælge samlegenstande, kender i dag til hans website.

Hele dette projekt havde ikke været særlig dyrt, da Martin havde oprettet en gratis hjemmeside, og fået inspiration til at åbne sin egen webshop via videoer. Han skabte noget nytænkende, og det gav pote. I dag har Martin skabt 3 andre hjemmesider. Så hvis du selv går med ideen om en hjemmeside, kan du med fordel få en gratis hjemmeside til formålet. Det eneste du selv skal gøre, er at investere din tid i projektet, for succes kommer ikke og banker på døren af sig selv.