Hvordan Får Man Et Mobilvenligt Website

responsive

By SkagenClip / 3 år siden

Der er i dag flere og flere mennesker der søger på mobilen, og det er efterhånden ikke nok "bare" at have en hjemmeside der ser godt ud på en computerskærm. Nej, nu skal designet også tilpasset tablets og mobiltelefoner og se godt ud uanset om du søger på en iPhone eller en Samsung Galaxy eller en af de mindre telefoner. Med al den udvikling der sker lige nu kan det være nemt at stille sig selv spørgsmålet hvordan får man et mobilvenligt website. Det svar, det finder du her.

Derfor skal din side være mobilvenlig


Det kan godt koste lidt penge og tage noget tid at få gjort din side mobilvenligt. Men det skal gøres, og for at du ikke falder helt fra får du her lige nogle gode argumenter og grunde til hvorford et egentlig er du skal gøre sådan at man kan bruge din side fra mobilen af.

For det første er der flere og flere der bruger mobilen. Vi er endnu ikke nået dertil hvor mobil og tablet har overhalet computeren når det kommer til internetbrug, men vi er på vej dertil.
Det er særligt de yngre generationer (sådan under en 40 år) som bruger mobilen meget, så sælger du til nogen af dem er det bare om at få lavet din side klar til mobilen, hellere i går end i dag.
Det er nemlig i særlig grad informationssøgning som mobilen bliver brugt til. Det vil sige at man sidder i toget eller bussen eller måske derhjemme i sofaen, og skal finde noget information om et produkt man gerne vil købe. Man søger så på mobilen for at finde den information man skal bruge, husker hvor man har fundet den hende, og går så ind på computeren når man kommer hjem, går ind på den hjemmeside man var på før, og gennemfører købet (men også det er ved at ændre sig, særligt med mobilepay er der flere og flere der begynder at købe fra mobil og tablet). Nå, men det der så sker er at hvis brugeren kommer til din hjemmeside og de ikke kan se informationen fordi du ikke har en mobilside, ja så hopper de jo hurtigt videre. Og så kan det godt være at du har billigere priser eller bedre produkter, men det når forbrugeren aldrig at opdage fordi de slet og ret ikke kigger på din side.

Men det kan godt være at du slet ikke får besøgende via mobiltelefonen mere, i hvert fald hvis du ikke retter op snart. Google har nemlig taget det med i deres algoritmer at hvis man søger fra sin mobil vil man også gerne se sider man rent faktisk kan se på sin mobil (det giver jo meget god mening), og derfor kan du miste en masse besøgende hvis ikke du gør noget ved problemet nu - og er du første røget ud er det sværere at komme ind igen.

Men hvordan får jeg så min side gjort mobilvenlig


Ja her er der ikke så meget andet at gøre en at snakke med de professionelle. Du kan f.eks. kigge hos 1902 software og se hvad de siger til det. De fleste gange vil man godt kunne bruge en stor del af sidens nuværende struktur og udformning til at lave et mobilvenligt design, men har du en meget gammel side der er lavet før år 2010 kan den bedste løsning ofte være at få lavet en helt ny side. Det koster selvfølgelig lidt mere, men det sikrer også at de har en visuel identittet som er up to date, og det er også noget der kommer til at kunne mærkes når kunderne kigger og skal beslutte hvor de gerne vil handle.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Et godt webhotel er vigtigt

By SkagenClip / 2 år siden

Der er efterhånden flere og flere mennesker, der beskæftiger sig med hjemmesider og teknologi i det hele taget. Det er virkelig noget, der har vundet indpas i de seneste mange år. Det er også blevet så utrolig smart, for nu kan man sagtens oprette en...

CONTINUE READING

Comments : 0

Martin skabte sin egen forretning med en gratis hjemmeside

By SkagenClip / 3 år siden

Der findes efterhånden rigtig mange iværksætter historier, med personer som formår at opbygge en god forretning, ud fra meget små midler. Martin var en af dem, og med en gratis hjemmeside løsning fik han stablet sin egen virksomhed på benene. Hård st...

CONTINUE READING

Comments : 0

Fordele og ulemper ved AdWords – Klogere på et øjeblik

By SkagenClip / 3 år siden

Måske har du allerede hørt om Google AdWords før, eller også er dette dit første møde med den populære form for markedsføring på nettet. Google er som bekendt verdens allerstørste søgemaskine, og hver evig eneste dag søger tusinder af danskere efter...

CONTINUE READING

Comments : 0