Her finder du tips til, hvordan man vasker sit regntøj

regntøj vask

By SkagenClip / 2 år siden

Regntøj kan hurtigt blive beskidt, særligt hvis der er tale om regntøj til ens børn. Når børnene slår sig løs mens de er udenfor, betyder det ofte at de skal rode rundt nede på jorden, hvilket gør, at der kommer utrolig meget mudder. Efter at børnene er blevet færdige med at lege, og har bevæget sig indenfor, vil mudderet tørre, og når først det er blevet helt tørt, er det næsten umuligt at få alt det beskidte væk fra ens regntøj – i hvert fald, hvis du benytter dig af håndkraft. Hvis du ikke gider at tørre mudderet af med en klud, kan du nøjes med at smide dit regntøj ind i en vaskemaskine, men selvom at du gør det, er der stadig nogle ting, som du skal være ekstra opmærksom på, hvis ikke du vil have, at dit regntøj går i stykker.

I løbet af denne artikel kan du finde ud af hvordan du skal bruge din vaskemaskine, når du regner med at vaske regntøj. Du vil ligeledes kunne finde ud af hvilket sæbe du skal bruge, for at få noget rent regntøj, og vi kan allerede sige nu, at det ikke er hvilket som helst sæbe, som du kan benytte.

Brug en vaskemaskine til at få rent regntøj


Det første du kan vælge at gøre, er at bruge en effektiv og god vaskemaskine. Med en vaskemaskine vil du spare meget tid, da du blot skal smide dit regntøj ind i den, for derefter at starte din vaskemaskine. Der er mange der vælger denne løsning, men selvom at du har en vaskemaskine, skal du også huske på, at det ikke er alt regntøj, som kan tåle at blive vasket af en maskine. Hvis du har noget regntøj, som ikke kan tåle at komme i vaskemaskinen, vil du komme til at slide utrolig meget på det, og du kan endda være uheldig at lave hul i tøjet.

For at finde ud af om det regntøj, som du har købt kan tåle at komme i vaskemaskine skal du ofte kigge på det lille mærke, som sidder i nakken. Der vil typisk være en vaskemaskine med en streg hen over, hvis det ikke kan tåle at blive vasket på den måde. Står der ikke noget om det, betyder det typisk også, at du uden problemer kan komme dit regntøj i en vaskemaskine, men hvis du vil være ekstra sikker på om det kan tåle det, kan du altid vælge at skrive til den forhandler, hvor du har købt regntøjet. I dag bliver der produceret mere og mere regntøj, som sagtens og uden problemer kan tåle at komme i vaskemaskinen, og det varer ikke mange år før alt regntøjet kan komme i en vaskemaskine.

Brug det rette sæbe, når du vasker regntøj


Når du vasker dit regntøj, er det meget vigtigt at du bruger flydende sæbe. Pulversæbe er ikke en god løsning, da det er med til at slide på dit regntøj mere end nødvendigt. Det behøver som udgangspunkt ikke at være noget særligt flydende sæbe, men hvis bare det er flydende burde du allerede have en god start for at sikre, at dit regntøj ikke går i stykker. Du skal ligeledes glemme at bruge skyllemiddel, da skyllemiddel ikke er godt mod regntøj. Skyllemiddel får ligeledes kun dit regntøj til at dufte godt, og da regntøjet alligevel dufter af regn, som de fleste synes er en behagelig duft, kommer du ikke til at mangle noget.

Hvis du gerne vil være mere præcis, og købe noget sæbe, som dit regntøj har godt af, har du også muligheden for at gøre dette. Du skal blot finde ud af hvad det er for noget sæbe, som dit regntøj godt kan lide, og det kan du typisk gøre ved at gå ind på internettet, eller spørge en forhandler nede i det lokale supermarked.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Er du på udkig efter nyt bredbånd?

By SkagenClip / 1 år siden

Vi lever lige nu i en tid hvor vi er afhængige af at kunne gå på nettet hele tiden. Det er helt almindeligt for os at være koblet til internettet på alle tidspunkter af døgnet, og det ses ofte som en katastrofe pludselig at være ude af stand til at g...

CONTINUE READING

Comments : 0

Husk at sammenligne, før du shopper

By SkagenClip / 1 år siden

Når du skal ud at lave en investering i et godt headset, er du naturligvis interesseret i at finde de bedste priser. Men hvad vil det egentligt sige? Er det, at du har udset dig et headset og vil spare et par hundrede kroner? Hvad hvis du kunne fin...

CONTINUE READING

Comments : 0

Massagestole kan forebygge skader

By SkagenClip / 2 år siden

Hvis man træner eller dyrker sport ved man hvor irriterende det kan være når man render ind i skader. Det kan være at de kommer fordi man har lavet et eller andet uheldigt mens man har dyrket sport, f.eks. hvis man er faldet eller har lavet et vrid....

CONTINUE READING

Comments : 0