Helly Hansen Regntøj holder når det bliver rigtig vådt

masser af regn

By SkagenClip / 3 år siden

Vi kender jo godt det danske sommervejr – det er som regel meget fint, men der kommer også en del regn. Men det kan vi sådan set godt leve med, og det kan det almindelige regntøj også godt klare uden at man bliver gennemblødt nedenunder. Men efteråret, uhh efteråret er slemt.

Her regner det nemlig i spandevis, og kigger man på DMI er det snarere reglen end undtagelsen at det regner.

Det er også ofte her at vi har de rigtige regnvejr. De der hvor kældrene bliver oversvømmet, hvor man ikke kan køre på vejene og hvor man bliver helt gennemblødt når man skal ud.

Når det er sådan et vejr skal man selvfølgelig ikke bevæge sig udenfor, det siger næsten sig selv, men man kan ikke holde sig indenfor hele efteråret – så man skal altså have sig noget regntøj der holder. Heldigvis kan man købe Helly Hansen regntøj som er lavet til at klare det værste, og har man det på skal man nok kunne klare lidt af hvert, også i det danske efterår.

Hvad er Helly Hansen?


Du kender sikkert godt mærket Helly Hansen, de fleste af os har set det nede i storcentret eller rundt omkring i byen, for det er et ret populært mærke, og derfor er der også ret mange der går rundt med det. Men du kender nok ikke historien bag mærket, det er der nemlig ikke så mange der gør. Så den kommer her (eller i hvert fald et lille udpluk af den):

Helly Hansen blev grundlagt for rigtig mange år siden, faktisk helt tilbage i 1877, så inden for en overskuelig årrække kan de fejre 150 års jubilæum, hvilket må siges at være rigtig flot.

Det var en sømand der hed Helly Hansen (ikke overraskende) der grundlagde det, og Hansen-familien ejede mærket indtil 1970’erne hvor det blev solgt. Både sømanden og familien kommer fra Norge, så det er et norsk mærke.

Helly Hansen er kendt for sin høje kvalitet og for at være et mærke man kan have på i al slags vejr. Samtidig er det ikke det dyreste mærke på markedet, så det er noget som alle har råd til, også folk med mellemindkomst. Og så har de været gode til at lave et produkt der er så pænt at man godt kan have det på til hverdag også, så der er altså mange der bruger det til både hverdag og til når de skal ud i naturen og det bliver lidt vildere.

Andre gode råd til efterårsvejret


Med et godt sæt regntøj kommer man rigtig langt, men regntøj gør det ikke alene. Derfor får du her også lige nogle gode råd til hvad du kan gøre for at undgå at blive alt for våd når nu efterårsregnen sætter ind.

Det første du kan gøre er at sørge for at du altid har regntøj på dig. Det er jo fint og godt med regntøj, men hvis du ikke har det med den dag det regner hjælper det jo ikke så meget.

Det som kan være smart er at købe noget af det nye regntøj som ikke fylder så meget fordi det er meget tyndt i stoffet. Så kan man altid have sådan et sæt liggende i tasken, og på den måde har du altid regntøjet på dig og er klar til at hoppe i det når regnen begynder.

Et andet godt råd er at gå med gummistøvler når det virkelig står ned. Så undgår du at dine fødder bliver gennemblødte, og så kan du nemmere klare dig gennem dagen, end hvis sokkerne var meget våde.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Husk at sammenligne, før du shopper

By SkagenClip / 1 år siden

Når du skal ud at lave en investering i et godt headset, er du naturligvis interesseret i at finde de bedste priser. Men hvad vil det egentligt sige? Er det, at du har udset dig et headset og vil spare et par hundrede kroner? Hvad hvis du kunne fin...

CONTINUE READING

Comments : 0

Her sparer du mest på shopping

By SkagenClip / 2 år siden

Der er mange der elsker at shoppe, og der er rigtig mange som især elsker at spare penge på shopping. Det at spare penge er ikke altid bare en tilfældighed, hvis man lærer at lede de rigtige steder når man mangler noget, så kan man også lære hvor man...

CONTINUE READING

Comments : 0

Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

By SkagenClip / 2 år siden

Det er ikke så ofte, at man ser en skrivemaskine mere. Der hvor man ser dem mest, er hos samlere eller andre som har en speciel interesse i skrivemaskiner. Men der er dog noget meget romantisk over disse gamle ting, og de er meget sjove at skrive på....

CONTINUE READING

Comments : 0