• Home »
  • Gode Råd »
  • Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

Det er ikke så ofte, at man ser en skrivemaskine mere. Der hvor man ser dem mest, er hos samlere eller andre som har en speciel interesse i skrivemaskiner. Men der er dog noget meget romantisk over disse gamle ting, og de er meget sjove at skrive på. Brother var et af de største mærker indenfor skrivemaskiner, men som tiden skred frem, så ændrede markedet sig også. Pludselig så blev computeren en stor ting, og alle begyndte at skrive på dem i stedet for disse forældede maskiner. Snart så man mange firmaer, som lavede elektroniske maskiner, som kunne meget mere end skrivemaskiner blev set som noget fra fordums tid. Et klenodie. Som computeren blev alle mands eje, så blev Brother også presset på deres varer. Heldigvis fandt de hurtigt en løsning, som kunne redde dem fra den sikre død, og en grav på de tidligere store firmaers kirkegård. Den løsning som de fandt på i stedet var printere. Skrivemaskinen har i virkeligheden mere til fælles med en printer end en computer, så det var kun naturligt, at dette var stedet, hvor de kunne gøre et comeback. Og hvilket comeback de gjorde. Der var mange forskellige printere, men nu om dage er deres en af de allerbedste, man overhovedet kan komme i nærheden af. Det samme gælder deres tonere. Hvad er en toner, spørg du måske. Det er den patron som man sætter i sin printer, for at den overhovedet kan printe noget ud. Et godt eksempel på en rigtig god printer patron er Brother DCP 9020 CDW.

Med en god blækpatron kan man printe side efter side, uden at bekymre sig om, hvornår man løber tør

Der er mange omstændigheder, hvor man er afhængig af en god blækpatron. Især studerende kender til dette. Man sidder op en sen nat og skriver løs på de sidste sider af en stor opgave, og nu skal man til at printe det hele ud, og endelig få dem afleveret. Man kan allerede se den øl som venter ude i horisonten på en dejlig hyggelig bar på en disk. Men så sker det. Man trykker på print, og så sker der ingenting. Man kigger på printeren med en blanding af mistro og dyb, dyb angst. Det er dette øjeblik, at det går op for en, at man er løbet tør for blæk.

Brother laver muligvis den bedste toner, man overhovedet kan få fat i

Det er i dette øjeblik, at det går op for en, at mn er løbet tør for blæk. Naturligvis kan det ske for alle, og det kommer til at ske med selv den allerbedste blækpatron. Men dette problem opstår mere hyppigt, hvis man vælger en billig toner. I stedet bør man vælge en rigtig god en, som kan hjælpe med at printe hele tiden, og en som ikke fejler en, når man har allermest brug for det. Derfor bør man vælge en Brother blækpatron.