Disse ting kan du ikke undvære, når du er ude at rejse

By SkagenClip / 7 måneder siden

Nogle gange er der ikke noget bedre end at pakke hele familien ind i en bil og tøffe på eventyr i ind- eller udlandet. Hvad enten der er tale om en hurtig weekendtur til vestkysten eller en ferie ned til Alperne, kommer der her tre ting, som det kan være værd at få skrevet på huskelisten til rejsen.

Medicin


Rejsen er kun sjov, hvis du er i stand til at nyde den. Sørg derfor altid for at få pakket diverse medicin. Især hvis du tager smertelindrende medicin, som for eksempel cannabisolie, kan rejsen hurtigt blive ødelagt. Smerterne kommer væltende tilbage, og hvis du bruger cannabisolie, er det ikke nødvendigvis noget, du bare lige kan finde på det lokale apotek.

Cannabisolie er blevet lovligt at bruge som medicin, men det er endnu ikke et voldsomt udbredt produkt på markedet. Oftest har du større chancer for at kunne købe det på hjemmesider end på apoteket. Sørg for at få bestilt noget mere hjem, så du har nok medicin til at klare dig gennem hele din rejse.

Høretelefoner


Hvor end rejsen går hen, er der ofte nogle timers kørsel involveret – at holde ferie i ens nærområde er jo ikke sjovt. Der er derfor gode chancer for, at det yngre segment af familien vil komme til at kede sig.

Nogle børn er gode til at falde i søvn i bilen og blot sove gennem rejsetiden. Andre har brug for at underholde sig selv med et eller andet. Nu til dags er det let at lade dem se videoer eller høre musik på deres telefoner, men det kræver nogle høretelefoner.

I den forbindelse kan det anbefales at anskaffe sig et sæt Bluetooth høretelefoner. De har ikke nogen besværlige ledninger, der bliver slidte og knækker. I stedet skabes der en trådløs forbindelse mellem høretelefoner og mobil via mobilens Bluetooth-funktion.

På den måde kan der blive holdt fred i bilen, samtidig med at børnene har noget at fokusere på. En særlig god idé kunne være at sikre, at børnene har adgang til nogle lydbøger, som de kan lytte til under rejsen. Det burde kunne holde deres interesse og aflede fra den lange rejsetid.

Sikkerhedssele til hunden


Har du et firbenet familiemedlem? I så fald står valget mellem at få hunden passet eller at tage den med på rejsen. Det kan være besværligt at tage en hund med, hvis der er tale om en lang rejse i for eksempel fly. Hvis I blot tager fra den ene ende af landet til den anden ende i bil, kan hunden dog godt klare turen.

Med den ekstra passager gælder det om at følge den gældende lovgivning. Dyr skal være spændt forsvarligt fast i biler, og det kræver gode seler. Hvis din hund har sit eget bur omme i bagagerummet, skal dette bur spændes godt fast til resten af bilen med seler. Hvis hunden sidder på bagsædet med børnene, skal den også spændes fast med en sele.

På den måde beskyttes hunden i tilfælde af en færdselsulykke.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Husk at sammenligne, før du shopper

By SkagenClip / 1 år siden

Når du skal ud at lave en investering i et godt headset, er du naturligvis interesseret i at finde de bedste priser. Men hvad vil det egentligt sige? Er det, at du har udset dig et headset og vil spare et par hundrede kroner? Hvad hvis du kunne fin...

CONTINUE READING

Comments : 0

Her sparer du mest på shopping

By SkagenClip / 2 år siden

Der er mange der elsker at shoppe, og der er rigtig mange som især elsker at spare penge på shopping. Det at spare penge er ikke altid bare en tilfældighed, hvis man lærer at lede de rigtige steder når man mangler noget, så kan man også lære hvor man...

CONTINUE READING

Comments : 0

Engang lavede Brother en af de bedste skrivemaskiner. Nu laver de nogle af de bedste blækpatroner

By SkagenClip / 2 år siden

Det er ikke så ofte, at man ser en skrivemaskine mere. Der hvor man ser dem mest, er hos samlere eller andre som har en speciel interesse i skrivemaskiner. Men der er dog noget meget romantisk over disse gamle ting, og de er meget sjove at skrive på....

CONTINUE READING

Comments : 0